Select your Top Menu from wp menus

Viaţa mai tare ca bancul: Doi români işi cer scuze într-un bilet, pentru că au evadat din închisoare

Doi români care au evadat luni dimineaţă din închisoarea irlandeză Castlerea din comitatul Roscommon au lăsat un în urmă un bilet în care îşi cereau scuze pentru gestul lor, afirmând însă că nu au avut de ales, relatează Irish Independent.

Gardienii au constatat dispariţia celor doi români, Vasile Feier (29 de ani) şi Toader Feier (23 de ani), luni, la ora 06.30, când le-au verificat camera. Ei au fost văzuţi ultima dată în zona Grove din perimetrul închisorii, duminică seara la ora 23.30.

Gardienii au găsit un bilet pe care scria: „Ne pare rău, dar nu am avut de ales”. În pofida faptului că cei doi sunt în continuare căutaţi, autorităţile au refuzat să le publice fotografiile.

„Este vorba despre doi români condamnaţi pentru mai multe infracţiuni în Galway. Este posibil să fi fost ajutaţi să evadeze sau nu, acest aspect este investigat în prezent”, a declarat ministrul Justiţiei, Alan Shatter.
sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/viata-mai-tare-ca-bancul-doi-romani-isi-cer-scuze-intr-un-bilet-pentru-ca-au-evadat-din-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19