Select your Top Menu from wp menus

Viaţă de premier: a furat 14 milioane de euro

Fostul premier croat Ivo Sanader a fost pus sub acuzare intr-un nou dosar de coruptie, al cincilea cu incepere din august 2011. Sanader este acuzat de procurori ca ar fi adus statului prejudicii in valoare de 5 milioane de euro, anunta Agerpres.

Ivo Sanader (59 de ani) si alte trei persoane, printre care Patar Cobankovic, fost ministru in guvernul sau, responsabil pentru dezvoltarea regionala, si un fost deputat din partidul sau, sunt pusi sub acuzare pentru ca au pus in aplicare in 2009 achizitionarea de catre guvern a unui imobil pentru o suma ”net superioara comparativ cu valoarea sa pe piata”, afirma Procuratura din Croatia. Potrivit aceleiasi surse, aproximativ 2,3 milioane de euro ar fi fost deturnate in beneficiul lui Sanader.

Cel de-al patrulea inculpat este directorul unei intreprinderi care a fost angajata pentru a face evaluarea costului imobilului din Zagreb.

Aceasta este a cincea punere sub acuzare pentru coruptie care il priveste pe Sanader. Fostul premier croat, care pledeaza nevinovat, este deja judecat de justitia locala in trei dosare.

Biroul national de lupta impotriva coruptiei (Uskok) il suspecteaza pe Sanader de a fi deturnat in total peste 14 milioane de euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/viata-de-premier-a-furat-14-milioane-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19