Select your Top Menu from wp menus

Viaţă de basm pentru orheieni: apă de două ori mai ieftină şi pâine de 2 lei. Vezi şi alte promisiuni ale primarului Ilan Shor VIDEO

Orheienii vor avea o viaţă nemaipomenită faţă de moldovenii din restul republicii. În curând, vor plăti de două ori mai ieftin pentru apă, vor avea pâine de 2 lei, vor călători gratuit prin oraş.
De fapt, tariful redus cu 50% îl vor plăti doar consumatorii casnici care nu vor depăşi volumul mediu de apă utilizat anterior, iar pâinea va deveni mai ieftină pentru doar o parte din orheieni, dacă brutarii locali vor accepta să o vândă cu cel mult 2 lei în nişte magazine speciale.
Promisiunile si precizările le-a făcut primarul Ilan Shor în fata consilierilor orăşeneşti care au fost convocaţi spre seara zilei de ieri într-o şedinţă extraordinară. Aceste şi alte declaraţii au răsunat după ce primarul şi-a totalizat prima lună de activitate.
Ilan Shor a mai promis că orheienii defavorizaţi vor putea cumpăra mărfuri mai ieftine cu 10-12%, dar asta din cele 5 magazine sociale pe care are de gând să le deschidă în Orhei până la sfârşitul anului curent.

Edilul a mai vorbit despre finanţarea lucrărilor de iluminare stradală şi reparaţie a drumurilor, asupra cărora a convenit cu nişte investitori privaţi şi despre cum şi când îşi va îndeplini promisiunea electorală privind gratuitatea transportului public.
Despre discuţiile pe marginea acestor subiecte şi deciziile aprobate de consilieri, aflaţi mai multe din buletinele de ştiri de la Radio Orhei şi din articolele de pe site-ul nostru.