Select your Top Menu from wp menus

Viata curmata la numai 27 de ani, pe drumul de langa satul natal FOTO


Un tanar din satul Paharniceni nu a supravietuit unui grav accident de circulatie.   Accidentul s-a produs marti seara,  pe drumul Orhei-Paharniceni.

Tanarul Sergiu U., in varsta de 27 de ani, s-a stins din viata la spitalul din Orhei, la cateva ore dupa ce motocicleta pe care o conducea, s-a rasturnat in afara carosabilului.

Potrivit inspectorului sectiei politie rutiera Orhei, capitanului Alexei Derihvist, motociclistul a incercat sa evite o coliziune cu un automobil intrat pe contrasens. In urma manevrei bruste la dreapta,  a pierdut controlul ghidonului si s-a inversat. Niciun alt participant la acest accident nu a avut de suferit. Chiar si un pasager de pe  motocicleta a scapat fara vatamari corporale, datorita reactiei rapide si sariturii fulgeratoare din atas.

Cu o sperietura usoara au iesit din aceasta tragedie soferul si cei doi pasageri din salonul automobilului , evitarea caruia l-a costat  viata pe tanarul motociclist. Cazul este cercetat de politie.

De la inceputul anului curent,  pe teritoriul raionului Orhei au fost inregistrate 10 accidente de circulatie, soldate cu decesul a 3 oameni si traumatizarea altor 12.  In raport cu periooada analogica a anului trecut , numarul accidentelor s-a redus cu 4, al persoanelor decedate – cu 5, iar al celor traumatizate – s-a majorat cu unu.