Select your Top Menu from wp menus

VIAŢA BATE BANCUL: Press&action, adică Presa in acţiune…

Mai rar decat ne-am dori, dar avem si noi parte de clipe vesele.  Mai ales cand e vorba de lucrul, cum s-ar zice,  ‘cu masele’.

Chiar astazi, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, o colega de-a noastra a pornit prin oras sa adune parerile orheienilor pentru un  sondaj la tema. Inainte de asta, a trecut pe la Radio, si-a luat dictafonul.  I-am vazut si cerceii noi, despre care ne-a spus ca sunt tocmai din India:  rotunzi,  masivi  si stralucitori … Iar afara fiind canicula, domnisoara noastra s-a ‘echipat’   intr-o fusta usoara, larga si lunga.

Din misiune s-a intors cu multe inregistrari, dar si  cu o păţanie, dupa care am putea lejer s-o dezmierdam  ‘mirandolina’:

Cică, in zona pieţei agroalimentare, cu dictafonul in mână,  se apropie colega noastră  de o femeie, cu gândul sa o chestioneze şi pe aceasta. Da’ nici nu apucă bine sa deschidă gura, ca respondenta ochită i-o şi taie, pe loc : ” Lasă-mă, fato, in pace. Nu am nevoie de lumânări!”.

Oricum,  sondajul  i-a reusit.  Oamenii au spus ce cred si despre presa, si despre supararile demnitarilor pe presa si multe altele.  Daca inca nu l-ati ascultat, mai aveti sansa –  fi difuzat si in reluare.

Al vostru, mai rar decat si-ar dori, „bancher” de bancuri din viată si despre viată…