Select your Top Menu from wp menus

Veronica Lario, fosta sotie a lui Silvio Berlusconi, va incasa o alocatie de trei milioane de euro pe luna

Veronica Lario, fosta sotia lui Silvio Berlusconi, va incasa o alocatie de trei milioane de euro pe luna, potrivit deciziei de divort pronuntata de Tribunalul din Milano, scrie vineri presa italiana citata de AFP.

Aceste decizie pronuntata la trei ani dupa separarea celor doi pune capat unei lupte juridice tumultoase.

Veronica Lario, 56 de ani, a cerut divortul de fostul sef al guvernului italian in mai 2009, explicand, intr-o scrisoare remisa presei la acel moment, ca „nu poate sta cu un barbat care frecventeaza minore”.

Ea facea aluzie la participarea lui Silvio Berlusconi la petrecerea de 18 ani a unei napoletane, Noemi Letizia.

Aceasta alocatie enorma (100.000 de euro pe zi, respectiv 36 de milioane pe an) corespunde criteriilor definite de articolul 156 din codul civil italian, care prevede mentinerea unui nivel de viata similar celui din perioada in care cuplul a trait impreuna.

In schimb, Veronica Lario, o fosta actrita, nu a obtinut, asa cum cerea, uzufructul superbei vile din Macherio, langa Milano, de care este foarte atasata, in conditiile in care a trait aici 20 de ani, alaturi de cei trei copii. Aceasta vila de 3500 de metri patrati este estimata la 78 de milioane de euro.

Veronica Lario, 56 ans, a trait alaturi de Silvio Berlusconi 30 de ani, casatorindu-se civil in 1990. Cei doi au trei copii, Barbara (1984), Eleonora (1986) si Luigi (1988).

In Italia, un divort nu poate fi pronuntat oficial decat la cel putin trei ani dupa hotararea de separare legala a celor doi soti.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/veronica-lario-fosta-sotie-a-lui-silvio-berlusconi-va-incasa-o-alocatie-de-trei-milioane-de-euro-pe-luna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19