Select your Top Menu from wp menus

Verdict pentru bărbaţii care au ucis în bătaie un bătrân în curtea Bisericii Sfânta Vineri

Doi locuitori ai capitalei au fost condamnaţi după ce în iarna anului trecut l-au bătut pe un bătrân până la moarte chiar în curtea Bisericii „Sfânta Vineri”.

Procuratura sect. Rîşcani a stabilit că, în ianuarie 2013, inculpaţii, fiind sub influenţa alcoolului, s-au luat la ceartă cu victima, care se afla în curtea lăcaşului sfânt. Agresorii au bătut bătrânul în vârstă de 77 de ani, până acesta a rămas fără suflare.

Despre cele întâmplate preotul bisericii i-a informat pe oamenii legii, iar recent, pentru comiterea vătămării corporale grave, soldate cu decesul victimei, inculpaţii au fost condamnaţi la câte 10 ani de închisoare în penitenciar de tip închis.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/verdict-pentru-barbatii-care-au-ucis-in-bataie-un-batran-in-curtea-bisericii-sfanta-vineri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19