Select your Top Menu from wp menus

VETERANII războiului de la Nistru, despre formarea gărzilor POPULARE

Veteranii războiului de la Nistru intenţionează să formeze gărzi populare pentru a asigura ordinea publică în timpul protestelor antiguvernamentale din PMAN. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate, transmite IPN.
„Este vorba doar de o intenţie, dar deja am fost acuzaţi de mass-media loială guvernării. Nu ne dorim să creăm o structură militară. Vor fi organizate doar nişte structuri pentru a ajuta poliţia să menţină ordinea publică. Eu am lansat doar o idee, iar fiecare a interpetat-o cum a dorit”, a spus Macovei.
Mihai Tomacinchi, un alt veteran care protestează, a spus că la protestul de duminică, 4 octombrie , au apărut provocatori, care au încercat să deturneze manifestaţia. „Avem mai mult timp de când protestăm paşnic. Ceea ce s-a întâmplat duminică a fost din cauza unor provocatori. Noi, care avem o experienţă în asigurarea ordinii publice, vom contribui la menţinerea ei. Dar vom continua să protestăm. Nu am luptat în 1992 ca această ţară să ajungă un stat capturat de către oligarhi”, a declarat Tomacinschi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/veeranii-razboiului-de-la-nistru-despre-formarea-garzilor-populare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19