Select your Top Menu from wp menus

Veaceslav Platon vrea să candideze la prezidenţiale

Omul de afaceri Veaceslav Platon, împotriva căruia a fost intentat un dosar penal pentru escrocherie şi spălare de bani în proporţii deosebit de mari, vrea să candideze la alegerile prezidenţiale. Avocata acestuia, Ana Ursachi, a menţionat că clientul său întruneşte toate condiţiile legii pentru a fi pretendent la calitatea de candidat la şefia statului, transmite IPN.

Potrivit avocatei, Veaceslav Platon a luat decizia să se înscrie în cursa electorală având în vedere că şi-au anunţat intenţia de a candida mai multe persoane pe care le consideră cu aceleaşi şanse ca şi el. „Având în vedere că mai multă lume s-a aventurat în această cursă, Veaceslav Platon, întrunind după lege toate condiţiile, a decis să participe”, a menţionat avocata.

Astăzi este ultima zi când omul de afaceri poate semna actele pentru a cere Comisiei Electorale Centrale înregistrarea grupului de iniţiativă care va colecta semnături în susţinerea sa. Avocata Ana Ursachi susţine că administraţia Penitenciarului nr. 13, unde este deţinut Veaceslav Platon, a anunţat o procedură de deratizare şi a închis instituţia pentru toată ziua. Dacă pe parcursul zilei de astăzi omul de afaceri nu va reuşi să semneze actele pentru CEC, va pierde posibilitatea de a candida.

Dacă Platon va ajunge candidat la prezidenţiale, va obţine imunitate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/veaceslav-platon-vrea-sa-candideze-la-prezidentiale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19