Select your Top Menu from wp menus

Veaceslav Platon a fost eliberat din închisoare

Veaceslav Platon a fost eliberat din închisoare în urma demersului de suspendare a executării pedepse depus de procurorul general, Alexandr Stoianoglo. Informaţia a fost confirmată pentru TVR MOLDOVA de către avocatul acestuia, Ion Creţu. De asemenea, într-o postare pe Facebook, avocatul Ion Creţu menţionează că „Platon Veaceslav, după 4 ani de zile de chinuri, este liber.A fost admis demersul de suspendare a executării pedepsei!”.

Amintim că în luna februarie a acestui an, sentinţa de condamnare a lui Veaceslav Platon la 12 de ani de închisoare a fost casată, urmând ca dosarul său să fie rejudecat.

Veaceslav Platon a fost condamnat, în 2018, la 25 de ani de detenţie în două cauze penale. Ulterior, Curtea de Apel i-a redus sentinţa până la 12 ani de închisoare.

sursa: tvrmoldova.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/veaceslav-platon-a-fost-eliberat-din-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19