Select your Top Menu from wp menus

Veaceslav Platon a fost condamnat la 12 ani de închisoare în al doilea dosar

Veaceslav Platon a fost condamnat astăzi la încă 12 ani de închisoare în al doilea dosar în care era acuzat de corupere pasivă şi escrocherie. Sentinţa a fost pronunţată în lipsa lui, notează protv.md.
Omul de afaceri, deținut în Penitenciarul 13, nu a fost adus la ședință din motive necunoscute.

Potrivit procurorilor, la sfârșitul anului 2016, atunci când Veaceslav Platon se afla în arest, ar fi încercat să scoată sute de milioane de lei din câteva firme, la care era acționar majoritar.

În primul dosar Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Ambele senține sunt cu drept de atac.

Veaceslav Platon neagă acuzațiile și îl acuza pe Vlad Plahotniuc de fabricarea dosarelor. Liderul PDM a declarat anterior într-un interviu că omul de afaceri îl atacă pentru a-l intimida.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/veaceslav-platon-a-fost-condamnat-la-12-ani-de-inchisoare-in-al-doilea-dosar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19