Select your Top Menu from wp menus

Veaceslav Platon a fost achitat în dosarul fraudei bancare

Veaceslav Platon a fost astăzi achitat în dosarul fraudei bancare, hotărârea a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

„Se anulează sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 20.04.2017, decizia Curții de Apel Chișinău din 18 decembrie 2017, decizia Curții Supreme de Justiție din 14 noiembrie 2018 și se pronunță o nouă sentință: a-l achita pe Platon Veaceslav, învinuit în baza articolului 90, alineat 5 și articolul 243, alineat 3, litera b., din Codul Penal pe motiv că fapta nu a fost săvârșită de inculpat, ca urmare a renunțării integrale a procurorului de la învinuiri”, se menționează în sentința judecătorilor. 

Amintim că în 2017, Platon a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru că ar fi obținut, prin scheme ilegale, aproximativ 1 miliard de lei de la Banca de Economii a Moldovei.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/veaceslav-platon-a-fost-achitat-in-dosarul-fraudei-bancare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19