Select your Top Menu from wp menus

Vânzătorii ar putea afişa două preţuri la produsul pus în vânzare

Vânzătorii ar putea afişa două preţuri la produsul pus în vânzare. Este vorba de preţul de producere, achiziţie şi cel de vânzare. Asta pentru ca consumatorii să ştie preţul de producere şi care a fost adaosul comercial. Un proiect de lege în acest sens a fost înregistrat de liberali în Parlament.

Astfel, dacă legea va fi adoptată de deputaţi, vânzătorii vor fi obligaţi să afişeze nu un preţ, ci două, şi cel de producere sau achiziţie. Iar în unităţile de alimentaţie publică preţurile se vor indica în medie sau catalogul de preţuri.
Este o lege bună, dar trebuie înlăturate din ea toate handicapurile. Cel puţin asta este concluzia experţilor de la Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei care au efectuat expertiza coruptibilităţii acestui proiect de lege.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vanzatorii-ar-putea-afisa-doua-preturi-la-produsul-pus-in-vanzare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19