Select your Top Menu from wp menus

Vânzarea alcoolului şi a ţigărilor tinerilor sub 18 ani va fi interzisă.

Un proiect de lege în acest sens a fost  supus, astăzi, votului în Parlament, în lectură finală. De asemenea, proprietarii magazinelor vor fi obligaţi să afişeze această informaţie într-un loc vizibil.

În cazul în care vânzătorii vor avea dubii în privinţa vârstei cumpărătorilor, aceştia au dreptul să ceară actele de identitate. În caz contrar, comercianţii se vor alege cu amenzi mai mari decât până acum. Astfel, persoanele fizice vor fi amendate cu până la 2400 de lei, iar cele juridice se vor alege cu o amendă de până la şapte mii de lei. Totodată, va fi interzis fumatul în încăperi, dar şi în autoturismele private.

Proiectul de lege mai prevede interzicerea comercializării alcoolului, pe timp de noapte, în benzinării şi magazine cu program non-stop.

sursa:24 Hmd


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vanzarea-alcoolului-si-a-tigarilor-tinerilor-sub-18-ani-va-fi-interzisa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19