Select your Top Menu from wp menus

Vameşii au stopat ieri contrabanda cu motoare pentru bărci,maşini de spălat rufe, unelte electrice şi haine

La punctul de trecere a frontierei Leuşeni – Albiţa (auto) timp de 24 de ore la intrarea în ţară, colaboratorii vamali au contracarat trei tentative de introducere frauduloasă a unor loturi de marfă în asortiment, precum şi mărfuri prohibite, care urmau să traverseze ilicit frontiera vamală .

La sectorul „intrare autoturisme” la pista de control a fost verificată încărcătura dintr-un microbuz „Mercedes” înmatriculat în mun. Chişinău şi condus de un cetăţean al R.M. Acesta se deplasa din Franţa în R.M. şi transporta colete şi transmisiuni. Printre ele au fost depistate 5 (cinci) motoare de diferite modele pentru barcă, care au fost declarate neautentic controlului vamal.

Tot aici într-un alt microbuz „Mercedes” înmatriculat în Moldova, care se deplasa din Marea Britanie cu bagaje neînsoţite, în urma efectuării controlului fizic al bunurilor transportate, în compartimentul marfar, colaboratorii vamali ai postului vamal Leuşeni-Albiţa a depistat nedeclarate controlului vamal articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi, precum şi genţi în asortiment originare din Marea Britanie.

La un interval de cîteva ore, în cadrul controlului unui automobil de model „Peugeot Boxer”, care se deplasa din Italia în Republica Moldova colaboratorii vamali au depistat nedeclarate organului vamal 45 de motoare destinate pentru funcţionarea frigiderului, 3 unelte electrice de marca „Boch”, 2 motoare pentru maşina de spălat rufe şi 2 sisteme integrate pentru casă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vamesii-au-stopat-ieri-contrabanda-cu-motoare-pentru-barcimasini-de-spalat-rufe-unelte-electrice-si-haine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19