Select your Top Menu from wp menus

Valeri Meladze, cercetat penal pentru că a atacat o jurnalistă

Valeri Meladze, interpretul de origine georgiană, este cercetat penal şi riscă trei ani de închisoare. Asta după ce acum un an, vedeta a atacat o jurnalistă de la Komsomolskaia Pravda.

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 iulie 2011. Valeri Meladze s-a năpustit asupra jurnalistei care încerca să-l fotografieze în timp ce acesta se săruta cu solista trupei „VIA Gra”, Albina Djanabaeva. Fotograful susține că interpretul era în stare de ebrietate, a înjurat-o și a încercat să-i ia aparatul foto cu forța, trăgând-o de mâni, gât și păr.

După ce artistul i-a luat flash-ul din aparat, victima speriată a chemat Poliția. Oamenii legii i-au promis că vor investiga cu atenție plângerea, vor ridica imaginile surprinse de camerele de surpaveghere și fotografiile martorilor oculari.

La rândul său, Meladze a dat jurnalista în judecată pentru calomnie.
sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/valeri-meladze-cercetat-penal-pentru-ca-a-atacat-o-jurnalista/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19