Select your Top Menu from wp menus

Vacantă de 5 ZILE pentru bugetari, dar cu RECUPERARE

Zilele de 29 și respectiv 30 august vor fi anul acesta libere pentru bugetari. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost înaintat de Ministerul Muncii în cadrul ședinței de astăzi a Cabinetului de miniștri și aprobat. 

Cele două zile libere urmează a fi recuperate în două zile de sâmbătă – pe data de 24 septembrie și respectiv 22 octombrie curent.

Astfel, bugetarii se vor odini cinci zile la rând, de pe data de 27 august, când este marcată Ziua Independenței Republicii Moldova, până pe 31 august – de Ziua Limbii Române.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vacanta-de-5-zile-pentru-bugetari-dar-cu-recuperare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19