Select your Top Menu from wp menus

Va trebui să aşteptăm generaţii până ne integram în Europa şi pâna în anul 2015 ca să avem drumuri reparate.VIDEO

Până în anul 2015 toate drumurile naţionale din Republica Moldova vor fi renovate capital,  promite premierul Vlad Filat.
Delcaraţia a fost lansată astazi la Orhei, în cadrul Forumul aleșilor locali ai Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), la care au participat Vladimir Filat, in calitatea sa de președinte al  PLDM  și , Joseph Daul, presedintele Grupului PPE în Parlamentul European.
Filat a mai declarat că în republică sunt implementate 358 de proiecte în valoare de 1,4 mld de euro – mare parte datorita   Uniunii Europene si statelor-membre  UE.
La rândul său,  Joseph Daul a declarat ca şi evident faptul că viitorul Republicii Moldove este în Uniunea Europenă. Insa, a spus oficialul european, acest lucru trebuie decis de locuitorii ţării şi este un proiect de generaţii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/va-trebui-sa-asteptam-generatii-pana-ne-integram-in-europa-si-pana-in-anul-2015-ca-sa-avem-drumuri-reparate-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19