Select your Top Menu from wp menus

Va traversa cascada Niagara pe o coarda.Rudele sale au murit incercand

Nik Wallenda va incerca sa faca vineri, 15 iunie, un lucru aproape imposibil. Americanul in varsta de 33 de ani va trece din Statele Unite in Canada, pe o coarda amplasata deasupra cascade Niagara.

n jur de 125.000 de oameni il vor urmari de la sol si alte cateva milioane din fata televizorului.
Wallenda va trebui sa infrunte vantul puternic, curentul resimtit deasupra cascadei, dar si atacul soimilor migratori. Traversarea ar trebui sa dureze in jur de 40 de minute.
Va merge 550 de metri, la o inaltime de 60 de metri deasupra apei.
Americanul a ajuns de sase ori in Cartea Recordurilor pentru reusitele sale in ceea ce priveste traversarea pe coarda.
Trei membri ai familiei lui Nik si-au pierdut viata in astfel de incercari. Niciunul dintre ei nu a folosit vreodata plasa de siguranta sau echipament special.
De aceasta data insa, cei de la ABC, televiziunea care va transmite evenimentul, au cerut ca americanul sa poarte o vesta de siguranta prinsa de coarda, in caz contrar refuza sa se implice intr-o actiune care ar putea duce la o moarte sigura.
“Nici nu ma gandesc la un esec”, spune increzator Wallenda.
Ultima tentativa de traversare a cascadei Niagara pe coarda dateaza din 1896. Autoritatile au interzis atunci astfel de experimente, dar acum americanul a reusit sa obtina aprobarea sa incerce din nou.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/va-traversa-cascada-niagara-pe-o-coarda-rudele-sale-au-murit-incercand/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19