Select your Top Menu from wp menus

Va plăti din plin pentru că şi-a facut plinul într-un magazin alimentar închis

In luna martie a acestui an, un  barbat din satul Cihoreni, Orhei a “gospodarit”  in  magazinul “Consumcoop Chiperceni”  in  care a patruns noaptea, prin spargere. Intrusul a scos din  magazin cele mai diverse  marfuri – de la maioneza,  zahar si detergent pana la salam, tigari si coniac, estimate la peste 2700 lei.

In aceeasi noapte, a ascuns bunurile furate   intr-un  stog de fan din apropiere, iar a doua zi le-a carat pe neobservate  la el acasa. Peste o luna, ramasitele marfurilor din  magazinul „ConsumCoop” au fost gasite  de catre politie la domiciliul inculpatului. Descoperirea fost facuta intamplator, in cadrul cercetarii altei infractiuni de care era suspectat barbatul.

Judecatoria Orhei l-a condamnat pe inculpat la 2,5 ani de inchisoare in penitenciar de tip inchis, tinand seama si de faptul ca acesta are antecedente penale. Barbatul a fost anterior  judecat pentru fapte analogice, fiind privat  de liberate timp de 8,5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/va-plati-din-plin-pentru-ca-si-a-facut-plinul-intr-un-magazin-alimentar-inchis/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19