Select your Top Menu from wp menus

Usa gimnaziului blocata pentru directoare, fosta primarita de Verejeni

Câteva zeci de persoane din Verejeni, Teleneşti, însoţite de Ştefan Bârcă, primarul localităţii şi Svetlana Cersac, ex-director al gimnaziului din localitate, au blocat cu o scândură uşa şcolii, pentru a împiedica accesul în instituţie al noului director, Olga Gherman.

Protestatarii şi-au motivat acţiunea prin faptul că Olga Gherman ar vrea să se răzbune pe copiii consătenilor care nu au susţinut-o în alegerile locale din iunie 2011. Olga Gherman susţine că învinuirile sunt aberaţii, transmite cuvântul.md. În ultimii 12 ani, Olga Gherman a fost primar în Verejeni. Din 2011 ea a devenit directoare a şcolii, printr-o decizie a instanţei de judecată.

Cei circa 50 de protestatari au ameninţat că gimnaziul va fi închis până va fi numit un alt director. Ion Negrescu, şeful Direcţiei Învăţământ, a declarat că intenţionează să numească temporar o altă persoană în funcţia de director pentru a asigura desfăşurarea normală a procesului de învăţământ până când va fi găsită soluţia de depăşire a conflictului.

sursa: cuvantul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/usa-gimnaziului-blocata-preentru-directoare-fosta-primar-de-verejeni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19