Select your Top Menu from wp menus

Unul din directorii adjuncți ai CNA a depus cerere de demisie

Directorul adjunct al Centrului Național Anticorupție, Lidia Chireoglo, și-a dat demisia. Cererea de demisie va fi examinată la Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități, comunică MOLDPRES.

Deputatul Sergiu Litvinenco, membru al comisiei sus-numite, a scris pe pagina sa oficială că cererea a ajuns azi la parlament, iar comisia a introdus în agenda sa un proiect de hotărâre prin care se ia act de această cerere.

Solicitat de MOLDPRES, serviciul de presă al CNA a precizat că Lidia Chireoglo va continua sa activeze in cadrul instituției într-o alta funcție de conducere.

Lidia Chireoglo are 39 de ani  și a fost numită în funcția de director adjunct al CNA în aprilie 2018 după ce a câștigat concursul organizat pentru această funcție.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/unul-din-directorii-adjuncti-ai-cna-a-depus-cerere-de-demisie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19