Select your Top Menu from wp menus

Uniunea Avocaților: Înlăturarea din proces a avocaților lui Dorin Chirtoacă, la cererea procurorului, ABUZIVĂ

Uniunea Avocaţilor din Moldova (UAM) consideră că înlăturarea din proces a avocaților lui Dorin Chirtoacă, primar de Chișinău, Gheorghe Malic și Tatiana Iovu, reprezintă un abuz și o imixtiune a procurorilor în activitatea profesională a avocaților.

Mai mult, Nina Lozan, șefa UAM, susține că acesta nu este primul caz și solicită Procuraturii Generale „să pună capăt abuzurilor”.

Uniunea a fost sezizată de avocatul Gheorghe Malic care consideră ordonanţa emisă de procurorul din Procuratura Anticorupţie, Dumitru Robu, ca fiind ilegală.

 

sursa:ziarulnational.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/uniunea-avocatilor-inlaturarea-din-proces-a-avocatilor-lui-dorin-chirtoaca-la-cererea-procurorului-abuziva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19