Select your Top Menu from wp menus

UNIMEDIA: La Moscova un muncitor moldovean a fost rănit în prăbușirea unei clădiri în construcție

Cel puțin un cetățean al Republicii Moldova a avut de suferit, iar alte patru persoane au decedat, în urma prăbușirii planșeurilor într-o casă privată din regiunea Moscovei, transmite UNIMEDIA cu referire la Comitetul de anchetă al Federației Ruse. Potrivit sursei, identitatea celorlalte persoane nu a fost încă stabilită.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 18.10 (ora Moscovei). Echipele de salvare au sosit la locul tragediei în patru minute. Potrivit datelor preliminare, în timpul lucrărilor de construcție s-au prăbușit dale de ciment cu suprafața totală de circa 20 metri pătrați.

Anterior, Comitetul de Anchetă al Federației Ruse anunța că sub dărâmături au fost prinși patru muncitori, în realitate salvatorii au extras de sub clădirea ruinată cinci persoane. În viață, cu leziuni grave, a fost găsit doar unul. Acesta s-a dovedit a fi cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 32 de ani. Celelalte victime nu dădeau semne de viață.

În prezent, anchetatorii efectuează cercetări la locul incidentului.
sursa: unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/unimedia-la-moscova-un-muncitor-moldovean-a-fost-ranit-in-prabusirea-unei-cladiri-in-constructie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19