Select your Top Menu from wp menus

UniAgroProtect: Preţul la grâu şi orz este diminuat artificial

Asociaţia producătorilor agricoli UniAgroProtect susţine că preţurile de cumpărare a grâului şi orzului de la vânzătorii autohtoni este diminuat artificial de cumpărători. Liderul asociaţiei, Alexandru Slusari, a semnat o scrisoare prin care solicită Consiliului concurenţei să se autosesizeze privind situaţia de pe piaţa de cereale, transmite IPN.

În scrisoare remisă presei, Alexandru Slusari, informează că acum preţul la grâul alimentar cu greu ajunge la 2,2 lei per kilogram. Iar preţul de achiziţie a orzului a coborât până la 1,7-1,8 lei per kilogram. Aceasta în timp ce în ţările vecine, Ucraina şi România, preţurile oscilează între 3 şi 3,2 lei în porturi şi între 2,8 – 3,2 lei la comercianţi.

Veronica Cojocaru, şefa Direcţiei politici şi relaţii cu publicul a Consiliului Concurenţei, a declarat pentru IPN că scrisoarea UniAgroProtect nu a ajuns încă la Consiliu şi nu cunoaşte situaţia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/uniagroprotect-pretul-la-grau-si-orz-este-diminuat-artificial/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19