Select your Top Menu from wp menus

Unde se odihneşte şi cine o fotografiază pe soţia primarului Ilan Șor, interpreta Jasmin FOTO

Interpreta rusă Jasmin îşi plasează cu regularitate pe reţelele de socializare pozele care o arată în diferite ipostaze. Printre ultimele se găsesc câteva imagini realizate pe fonul unei porţi şi gard mai  înalt de 2 metri al unui imobil. Vedeta nu precizează unde a avut loc sesiunea foto, dar scrie că autor al pozelor  realizate  atât de profesionist este soţul său, Ilan Șor.

Din alte poze, făcute ceva mai înainte şi, de asemenea, plasate pe reţelele de socializare, este clar unde au fost făcute acestea, în schimb nu scrie cine le-a reaizat.

Cu o lună în urmă, la mijlocul lunii mai, Jasmin şi cei doi copii pe care îi are cu Ilan Șor s-au odihnit în Dubai, fapt ilustrat de pozele dintr-o piscină cu delfini.

Puţin mai înainte, la sfârşitul lunii martie, Jasmin apare în poze realizate pe litoral,  în Spania.

  • jasmin bazin delfini dubai
  • jasmin odihna spania (2)

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/unde-se-odihneste-si-cine-o-fotografiaza-pe-sotia-primarului-ilan-sor-interpreta-jasmin-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19