Select your Top Menu from wp menus

Unde e MINCIUNĂ şi unde e adevăr? Portal de ştiri VS avocatul lui Shor//VIDEO

Portalul Moldovanews.md, care este parte a Agenţiei «Новости-Молдова», a publicat astăzi o informaţie care îl contrazice pe unul din avocaţii primarului de Orhei, Ilan Shor.

Portalul  scrie că atât locuitorii Orheiului,  cât şi cei din alte regiuni ale republicii continuă să colecteze semnături pentru a obţine eliberarea primarului de Orhei  din arest şi ca petiţia pro-Shor poate fi semnată şi pe internet. Potrivit sursei citate, până în dimineaţa zilei de astăzi au fost adunate 16499 de semnături, care împreună cu petiţia urmează a fi prezentate instanţei de judecată şi procurorilor anticorupţie.

Cifra din ştirea la zi  este însă cu peste 500 de semnături mai mică în raport cu  cifra anunţată cu mai bine de  două săptămâni în urmă de către avocatul lui Ilan Shor, Denis Ulanov. Mai mult că atât, la mijlocul lunii august Ulanov declara că instanţei de judecată i-au fost deja prezentate volume întregi cu  semnături unice   în susţinerea lui Shor.

Avocatul lui Shor a  vorbit despre peste 17 mii de semnături încă la protestul  organizat la Chişinău in ziua de 18 august. Ulanov mai insista atunci  că transmiterea acestui număr de semnături către judecători  este un fapt real şi deja împlinit.