Select your Top Menu from wp menus

Una caldă, alta rece. O acţiune de comemorare, alta – de protest VIDEO

In dimineata zilei de astazi, in centrul Orheiului s-au adunat nu doar participantii la ceremonia de comemorare a aniversarii retragerii trupelor sovietice din Afganistan. Practic concomitent, la Primarie s-au adunat  si participantii la o actiune de protest.  La revenire de la ceremonia aniversara de pe Aleea monumentelor,  primarul Vitalie Colun si  grupul de participanti  au fost intampinati de un grup de peste 150 de protestatari.

Intalnirea celor doua parti a decurs tensionat,  inclusiv din cauza revendicarii de catre fiecare parte a  salii mari din incinta Primariei Orhei. Asta, deoarece   autoritatile au planificat ca in sala sa fie prezentat un program artistic ostasilor afganezi. In timp ce protestarii doreau sa ocupe sala pentru intrunirea de protest pe care au anuntat-o la inceputul saptamanii curente.

Dupa cateva minute de altercatii verbale si strigate de nemultumire in legatura cu pretul apei,  incasarea unei taxe noi si altele, protestatarii  s-au retras.

Primarul Vitalie Colun le-a promis ca se vor revedea in dupa amiaza zilei,  la Centrul de Cultura “Andrei Suruceanu, pentru a discuta despre problemele care ii preocupa.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/una-calda-alta-rece-o-actiune-de-comemorare-alta-de-protest-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19