Select your Top Menu from wp menus

Un TIR FUMIGEN a sistat traficul langa satul Braviceni

Ieri ziua,  circulatia pe drumul national Chisinau-Soroca, in apropierea satului Braviceni, Orhei, a fost intrerupta pentru o ora. De vina a fost un camion”DAF”,  oprit  din mers  din cauza rotocoalelor de fum ce  tisneau  de sub capota.

Camionul fumigen a fost observat de un  echipaj al  Inspectoratului Național de Patrulare  (INP). Politistii l-au tras pe dreapta si l-au indepartat pe sofer de la unitatea de transport.  Potivit unui comunicat al IGP,  despre incident a fost anuntati pompierii. Pana la venirea acestora, oamenii legii au întreprins acțiuni antiincendiare.

Timp de o oră traficul pe traseu a fost sistat, iar deplasarea automobilelor a fost organizată prin ocolire pe un drum de cîmp. După localizarea și lichidarea incendiului, circulaţia rutieră a fost restabilită.  IGP  recomandă  conducătorilor auto înainte de a porni la drum să verifice  starea tehnică a vehicolelor.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tir-fumigen-a-sistat-traficul-langa-satul-braviceni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19