Select your Top Menu from wp menus

Un teren de fotbal artificial va fi instalat în comuna Selişte

Un teren de fotbal artificial va fi instalat în comuna Selişte. Lucrările vor putea demara datorita faptului ca  consilierii raionali au aprobat alocarea a peste 74 de mii de lei în acest sens, la şedinţa de joi 15 noiembrie.

Meritul aparitiei  acestui teren la Selişte revine, in mare parte,  Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Costul terenul se ridica la peste 190 de mii de lei.

Primaria Seliste a solicitat ajutor financiar, necesar pentru instalarea terenului, mai demult. Decizia favorabila a fost luata, insa, abia la mijlocul lunii noiembrie. Asta, dupa ce in cadrul precedentei sedinte a C.R. , din luna septembrie, alesii raionali au refuzat sa faca acest lucru.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-teren-artificial-de-fotbal-va-fi-instalat-in-comuna-seliste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19