Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Un taximetrist din capitală a fost reţinut pentru trafic de copii și proxenetism

Un taximetrist din capitală în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţie pentru racolarea, transportarea și exploatarea sexuală a cinci tinere din raioanele Hâncești, Strășeni, Călărași și municipiul Chișinău.Două dintre cele cinci fete exploatate erau minore.
La începutul anului, ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane au intrat în posesia unei informaţii operative despre un bărbat, de 24 ani, care, ademenea tinere din toate raionele țării, le propunea să ofere masaj erotic, iar în final le exploata sexual într-un apartament din capitală.
Ca rezultat al unui șir de acțiuni speciale de investigație, oamenii legii au stabilit identitatea acestuia și au reținut suspectul.
Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 12 ani de închisoare


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-taximetrist-din-capitala-a-fost-retinut-pentru-de-trafic-de-copii-si-proxenetism/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19