Select your Top Menu from wp menus

Un tânăr din Republica Moldova a ajuns în arestul Poliţiei Braşov

Un tânăr din Republica Moldova a ajuns în arestul Poliţiei Braşov
Moldoveanul, în vârstă de 19 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a furat o bucată din emblema unei autoutilitare parcată pe strada Memorandului din Braşov.
Tânărul a furat emblema în timp ce ce afla într-o plimbare cu un alt moldovean, pe strada respectivă. În momentul în care şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie, cei doi au luat-o la fugă, dar după câţiva metri au fost prinşi.
Poliţiştii le-au verificat rucsacul pe care îl aveau asupra lor şi printre bunurile personale au găsit şi emblema furată. Tânărul de 19 ani şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-din-republica-moldova-a-ajuns-in-arestul-politiei-brasov/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19