Select your Top Menu from wp menus

Un tânăr din Orhei, pasionat de fotografie si călătorii, in Islanda FOTO

Iurie Belegurschi este un fotograf , originar din Orhei, stabilit în capitala Islandei, Reykjavík. La cei 29 de ani ai săi, Iurie este pasionat de fotografie și călătorii. Subiectul favorit  pentru creațiile sale fiind Aurora Boreala,  scrie Union.md care a realizat cu fotograful-orheian un interviu.

A studiat la Craiova, în România , iar după opt ani de studii acolo a decis să plece undeva mai departe și s-a înscris la Universitatea de Stat din Islanda.

Intrebat de Union.md cum a ajuns in Islanda Iurie a raspuns ca a mers in Islanda impreuna cu prietena lui. In primul an, a  participat la un program de schimb cultural, apoi s-a  înscris la Universitatea de Stat din Islanda. Între s-a casatori si a ramas in Islanda.  Acum călătoreste și fotografiaza z frumusețile acestei insule.

Lucrările  fotografului din  Orhei au fost publicate în diferite reviste, ziare, broșuri folosite în comerț, pagini web etc . Dar Iurie ar vrea  ca prima sa expozitie sa aiba loc in Moldova, in vara acestui an.

La intrebarea daca ar vrea sa se intoarca in Moldova, Iurie a rspuns:

„Da, vreau neapărat să mă întorc în  R. Moldova. Am încercat chiar de două ori să revin  acasă  pentru totdeauna,  dar de fiecare dată mă întorceam înapoi în Islanda. E greu să te obișnuiești iar cu Moldova după ce petreci ceva timp în afara țării , dar sper  să pot trece și de acest obstacol.”

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-din-orhei-pasionat-de-fotografie-si-calatorii-in-islanda-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19