Select your Top Menu from wp menus

Un tanar motociclist a murit intr-un accident nocturn, la Jora de Mijloc

Noaptea trecuta, în jurul orei 02:30, în s. Jora de Mijloc ,  s-a produs un accident rutier soldat cu deces.  Un tanar, în vîrstă de 24 de ani, care conducea motocicleta de model Suzuki,  s-a tamponat în îngrădirea unei gospodării din localitate. În urma impactului șoferul a decedat la locul accidentului. Potrivit Politiei  rutiere,  accidentul s-a produs din cauza deplasarii  cu exces de viteză si pierderii controlului  asupra ghidajului. Localnicii spun că motociclistul era din satul Lopatna, situat la  vreo 7 kilometri de Jora de Mijloc. Acum câţiva ani şi tatăl tânărului a decedat.  Tânăru mai avea un frate.

Amintim ca acum un an,  in aceeasi localitate – Jora de Mijloc, si-a pierdut viata un motociclist in varsta de 19 ani. Accidentul din  martie trecut a avut loc, de asemenea,  in toiul noptii, iar tanarul conducea o motoreta care s-a tasturnat pe o panta de drum deteriorat.

Accidentul din noaptea trecuta este deja al doilea eveniment tragic  din acest an in raionul Orhei, in care victime au devenit motociclistii.  Cu mai putin de o luna in urma,  un tanar in varsta de 27 de ani din satul Paharniceni,  s-a stins din viata  la cateva ore dupa ce motocicleta pe care o conducea,  a evitat  tamponarea cu un automobil  de pe traseu si  s-a rasturnat in afara carosabilului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-din-jora-de-mijloc-a-murit-intrun-accident-nocturn/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19