Select your Top Menu from wp menus

Un tânăr din Cahul a fost ucis de trăsnet

Un tânăr de 16 ani a fost ucis de trăsnet duminică, 6 august, în timp ce afară începea o furtună. Tragedia s-a produs pe un câmp din aproprierea comunei Tătărești, raionul Cahul.

Ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE), Liliana Pușcașu, a declarat pentru IPN că băiatul era pe bicicletă și se întorcea de la scăldat cu niște prieteni. Alte detalii nu se cunosc.

Populația este atenționată pe vreme cu descărcări electrice să se adăpostească în locuri sigure. Dacă sunt în câmp deschis, să nu stea sub copaci și să se ferească de obiectele metalice. Să nu vorbească la telefonul mobil și să păstreze deconectate aparate electrice.

La începutul lunii iulie, pe un câmp de lângă satul Parcani, raionul Slobozia, un tractorist, la fel, a fost lovit mortal de trăsnet. La sfârșitul lunii iulie, un bărbat din Sălcuța, Căușeni, a murit lovit de trăsnet în timp ce vorbea la telefon.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-din-cahul-a-fost-ucis-de-trasnet/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19