Select your Top Menu from wp menus

Un tânăr de 18 ani a fost omorât de un motociclist de 17 ani, la Jora de Jos

Un tânăr de 18 ani a decedat, calcat de o motocicletă în această noapte la Jora de Jos . Potrivit Poliţiei Rutiere , accidentul s-a produs la 15 minute după miezul noptii.
Șoferul, în vârstă de 17 ani, conducând mototransportul de model Viper, fără permis de conducere, a tamponat din spate un pieton, în vîrstă de 18 ani, locuitor al satului Jora de Sus. În rezultatul accidentului rutier, pietonul a decedat la faţa locului.
Acesta este al doilea accdient rutier cu final tragic, produs în raionul Orhei de la începutul săptamânii curente.
În după-amiaza zilei de luni, 6 august în satul Lucaşeuca, o bicicletă, condusă de un baiat în varstă de 11 ani, a fost tamponată lateral de un autoturism “Mazda”.
Biciclistul  a murit la faţa locul. Fratele mai mic al acestuia,  în vârstă de 9 ani, a ajuns la spital.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-de-18-ani-a-fost-omorat-de-un-minor-de-17-ani-cu-o-motocicleta-la-jora-de-jos/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19