Select your Top Menu from wp menus

Un tânăr, câştigător la crosul pe tocuri de la Festivalul „Femei pe Mătăsari”

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a participat, duminică seară, la crosul pe tocuri organizat în scop caritabil în cadrul Festivalului Urban „Femei pe Mătăsari” din Bucureşti şi a şi câştigat una dintre cele trei probe.

Startul pentru cros, care a inclus trei curse – Charleston Chicks (3-5 cm), 60’s Retro (5,1-8,5 cm) şi Disco Elevators (peste 8,5 cm) -, a fost dat în jurul orei 18.00.

La prima cursă au fost 14 participante, încălţate în pantofi sau sandale şi îmbrăcate în fuste, care au alergat pe o porţiune din strada Mătăsari, încurajate de vizitatorii festivalului, de pe margine.

Cea de-a treia cursă a fost câştigată de un tânăr, în pantaloni scurţi şi cămaşă, bărbos şi cu ochelari, purtând o pereche de pantofi roşii clasici cu vârf ascuţit. Recomandându-se drept Iulian Văcărean, membru al Asociaţiei Beneva – care a organizat festivalul Femei pe Mătăsari -, tânărul a precizat că este prima lui competiţie şi a dorit să participe la acest eveniment care a avut loc în scop caritabil, în beneficiul secţiei de onco-pediatrie a Spitalului Marie Curie din Bucureşti. Pentru fiecare metru alergat pe tocuri de participante şi cei doi participanţi s-au donat câte 2 euro.

Despre alegerea pantofilor, Văcărean a mai spus că cei cu care a alergat i-a găsit la sora lui.

De vineri până duminică, strada Mătăsari s-a umplut de standuri cu diverse produse, mini-terase, o scenă de concerte, un spaţiu pentru proiecţii de filme şi multă lume. Au venit, de asemenea, mai multe asociaţii pentru a-şi promova diversele cauze sociale, ca Împreună, care desfăşura o campanie pentru „împuternicirea femeilor rome pe piaţa muncii”, şi reprezentanţi ai Paramongols, care, după ce au donat o ambulanţă în Mongolia, parcurgând tot drumul cu aceasta, în vara anului trecut, îşi propun acum să facă acelaşi lucru, însă cu o maşină de pompieri în care vor călători trei fete, „10.000 de kilometri, fără epilator”.

Festivalul Urban „Femei pe Mătăsari”, aflat la cea de-a doua ediţie, este un eveniment care aduce sub lumina reflectoarelor universul feminin în plină expansiune creativă, potrivit organizatorilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-castigator-la-crosul-pe-tocuri-de-la-festivalul-femei-pe-matasari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19