Select your Top Menu from wp menus

Un tanar CANIBAL chinez si-a macelarit si mancat parintii

Un tanar din China, in varsta de 30 de ani, a socat o lume intreaga dupa ce si-amacelarit cu sange rece parintii, le-a gatit ramasitele si i-a mancat.
Chau Hoi-leung este judecat pentru omor deosebit de grav. Acesta si-a ucis parintii, i-a dezmembrat, le-a gatit ramasitele si i-a mancat  cu orez..
Criminalul a pastrat doar capetele pe care le tinea in congelator. Motivul crimei este halucinant: tanarul si-a ucis parintii pentru ca acestia i-au cerut sa-si ia o slujba, anuntandu-l ca a venit timpul sa se intretina singur.
Criminalul a avut si un complice, unul dintre prietenii lui, in varsta de 36 de ani, care l-a ajutat sa cioparteasca cadavrele.
Complicele a dezvaluit ca barbatul planuise crima pana la cel mai mic detaliu timp de trei luni.
Detectivii care lucreaza la caz au declarat ca au avut un soc cand au luat capetele victimelor si alte ramasite din congelator, potrivit kanald.ro.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-canibal-chinez-si-a-macelarit-si-mancat-parintii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19