Select your Top Menu from wp menus

Un tânăr a fost sfâşiat de tigri la grădina zoologică

Momente de groază la Grădina Zoologică din Copenhaga! Un tânăr afgan a fost sfâşiat de trei tigri siberieni, după ce a sărit în ţarcul acestora. Anchetatorii încă nu ştiu de ce a facut bărbatul acest gest dar iau în calcul inclusiv ipoteza sinuciderii.

Tânărul de 21 de ani a fost găsit fără suflare de către personalul Grădinii Zoologice din Copenhaga chiar în ţarcul tigrilor. Se pare că bărbatul a sărit gardul şi a fost sfâşiat de către aceştia.

Anchetatorii nu ştiu motivul pentru care tânărul a ajuns în ţarcul animalelor, însă nu exclud deocamdată ipoteza unei sinucideri.

Potrivit autorităţilor, victima este de origine afgană şi locuia în Copenhaga
sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-tanar-a-fost-sfasiat-de-tigri-la-gradina-zoologica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19