Select your Top Menu from wp menus

Un sud-african a aplicat pentru viză în Europa pentru a vâna vampiri în România

Vânătoarea de vampiri în România, aducerea dansului flamenco pe străzile din Norwich sau prestarea de servicii de zombie în Regatul Unit reprezintă unele dintre cele mai ciudate motivaţii care însoţesc solicitările de viză formulate în cursul anului trecut, conform Daily Telegraph, informează starpulse.com.

Astfel, pe primul loc în topul ciudăţeniei solicitărilor de vize, conform site-ului GlobalVisas.com, se află un bărbat sud-african care a explicat că îşi doreşte să se stabilească în România pentru a munci ca vânător de vampiri.

Alţi aplicanţi recunoşteau deschis că aveau motivaţii la limita sau chiar în afara legii. O tânără rusoaică susţinea explicit că dorea să se prostitueze în Olanda, iar un filipinez explica faptul că încearcă să scape de autorităţile din ţara sa.

Liam Clifford, reprezentant al GlobalVisas.com, un site specializat în ajutarea persoanelor care aplică pentru vize, susţine că unii aplicanţi i s-au părut deosebiţi pentru „neobişnuitele lor alegeri de carieră”.

Dar iată un top 10 al celor mai neobişnuite motive ale aplicaţiilor pentru vize din ultimele 12 luni.

1: Un bărbat sud-african a aplicat pentru a obţine o viză europeană susţinând că-şi doreşte să meargă în România pentru a trăi din vânătoarea de vampiri.

2: Un bărbat brazilian a aplicat pentru viză în Regatul Unit al Marii Britanii explicând că doreşte să aducă dansul flamenco pe străzile din Norwich. El susţinea că este profesor de dans.

3: O femeie din Rusia era în căutarea unei vize europene pentru a munci pe străzi ca prostituată, în Olanda.

4: Un îmbălsămător susţine că doreşte să-şi aducă cunoştinţele privind pregătirea trupurilor decedate pentru înmormântare din Mexic în Spania. Ulterior s-a aflat că acesta avea „un vast cazier penal” aşa că viza i-a fost refuzată.

5: Un alt aplicant care conduce o pirogă în ţara sa de origine, Mali, a susţinut că doreşte să-şi transfere măiestria de barcagiu pe canalele din Veneţia, după ce i-a văzut pe gondolierii veneţieni la televizor.

6: Un degustător de hrană de câini dorea să-şi transfere vocaţia din Marea Britanie în SUA.

7: Un filipinez a recunoscut deschis în solicitarea de viză că doreşte să scape de autorităţile din ţara sa şi să se alăture familiei din Australia.

8: Un „model de picioare” a aplicat pentru viza dorind să se mute din Franţa în SUA unde munca de model de picioare ar fi la mare căutare.

9: O femeie a aplicat pentru viză de Marea Britanie susţinând că a obţinut o slujbă sezonieră de zombie, după ce s-a prezentat la un interviu în timpul unei vacanţe în Marea Britanie.

10: Un peruan a aplicat pentru o viză europeană pentru a tunde alpaca (Lama pacos, sau pako – un animal ierbivor originar din Anzii Cordilieri înrudit cu cămila) în timpul sezonului de tundere a acestor animale.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-sud-african-a-aplicat-pentru-viza-in-europa-pentru-a-vana-vampiri-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19