Select your Top Menu from wp menus

Un studio de la Iași, fondat de un orheian, a fost premiat de YouTube cu Diamond Play Button

Brandul LooLoo Kids, fondat de Cristina și Alexandru Badan, un orheian stabilit la Iași, a fost premiat de către YouTube cu Butonul de Diamant, prima distincție de acest fel din Sud-Estul Europei. Asta după ce canalul LooLoo Kids a reușit să atragă 13 milioane de fani și urmăritori din întreaga lume. 
LooLoo Kids a fost creat cu  5 ani în urmă de către Cristina Badan, de profesie tehnician dentar şi soţul ei, Alexandru Badan, un orheian din R. Moldova, de profesie inginer mecanic, cu scopul de a oferi copiilor lor conținut video educativ și de calitate.
​ În 2018, studioul condus de familia Badan, a produs circa 60 de animații. Pentru aproximativ alte 200 de animații, studioul a făcut doar dublaje. Pentru anul trecut, cifra estimativă de afaceri a studioului condus de soții Badan este între 900 de mii și 950 de mii de euro. 


sursa: ziarul de garda


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-studio-de-la-iasi-fondat-de-un-orheian-a-fost-premiat-de-youtube-cu-diamond-play-button/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19