Select your Top Menu from wp menus

Un student la Medicină a murit în timp ce dona spermă

Un caz rar cu privire la moartea subită a unui student la Medicină, în timp ce dona spermă la banca specializată afiliată universităţii la care învăţa, este cercetat de Tribunalul din Wuhan, provincia chineză Hubei.

Zheng Gang, un student la Medicină în cadrul Universităţii de Ştiinţă şi Tehnică din Huazhong, a murit în timp ce dona, pentru a cincea oară, spermă la banca afiliată Universităţii, în luna februarie 2011, raportează publicaţia “Yangtze River Times”.

Tatăl studentului a dat în judecată Universitatea pentru mai mult de 4 milioane de yuani (aprox 630.000 de dolari), ca daune morale.

Motivul morţii fiului acestuia a rămas în continuare neclar, deşi spitalul a spus că a fost un accident.

Tatăl a cerut în mai multe rânduri să se efectueze o autopsie, însă Universitatea a refuzat, deşi acesta are dovezi că fiul său era perfect sănătos, deţinând un set complet de analize realizat recent.

sursa: elldor.info

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-student-la-medicina-au-murit-in-timp-ce-dona-sperma/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19