Select your Top Menu from wp menus

Un student al Academiei de Poliţie s-a înecat într-un lac din Capitala

Un student s-a inecat in lacul Branişte din sectorul Râşcani. Corpul neinsufletit a fost recuperat de scafandri, astăzi, 15 iunie, la o ora de la tragedie.

Cadavrul a fost scos din apa dupa o ora de cautari. El s-a aruncat in apa dupa prietena sa ce se afla pe o saltea gonflabilă, pe mijlocul lacului Branişte. Tanarul impreuna cu fata au disparut apoi sub apa, sub ochii prietenilor sai.
Potrivit Centrului Naţional de Medicină Urgentă, incidentul a avut loc vineri, 15 iunie, în jurul orei 5.00. Din spusele unor absolvenţi de liceu, care venise pe malul lacului să întâmpine zorile, tânărul ar fi împins salteaua pe care stătea fata mai departe de mal şi a vrut să urce alături de ea. În acel moment ambii s-au răsturnat şi au dispărut sub apă. Câţiva absolvenţi au sărit în ajutor şi au salvat fata. Pe tânăr nu l-au găsit. Pacienta a fost adusă la Urgenţă pentru recuperare.
Băiatul înecat era student al Academiei de Poliţie.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-student-al-academiei-de-politie-s-a-inecat-intr-un-lac-din-capitala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19