Categories: RegiuneSocialȘtiri

Un şofer din Susleni a FUGIT, lăsând în drum VICTIMA accidentului FOTO

Ieri seara a fost reţinut un locuitor al satului Susleni în vârstă de 26 de ani. Reţinerea a reuşit în rezultatul investigatiei poliţiştilor din Orhei, desfăşurată în scopul găsirii şoferului care a fugit de la locul acccidentării unui pieton, în satul Bulaiesti. Victima, o tânără de 20 de ani, a supravieţuit loviturii, dar a fost transportată cu multiple traumatisme la spitalul din Orhei.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Orhei, în prima jumătate a zilei de duminică, 11 octombrie, un cetăţean din s.Bulaiesti a informat telefonic despre faptul că un automobil necunoscut a tamponat o tânără din aceeaşi localitate şi a părăsit locul accidentului. Angajații Serviciului Supraveghere Tehnică și Accidente Rutiere al IP Orhei s-au deplasat la faţa locului şi în scurt timp au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe conducătorul auto vinovat de cele întâmplate.
Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 26 de ani din satul Susleni. Atât bărbatul de la volan, cât şi automobilul Renault, care a tamponat tânăra din Bulaiesti, se afla la moment la Poliţia din Orhei. După stabilirea tuturor circumstanţelor, reţinutul s-ar putea alege cu arest contravenţional.

mai jos, Comunicatul integral:
COMUNICAT
La data de 11.10.2015 la orele 09.40 în Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Orhei, a parvenit o comunicare telefonică de la un locatar al s. Bulaiești, r-l Orhei, precum că în strada satului a fost tamponat un pieton de gen femenin, de către un automobil neidentificat, care a părăsit locul incidentului. La locul accidentului s-au deplasat angajații Serviciului Supraveghere Tehnică și Accidente Rutiere al IP Orhei. De către polițiști s-au întreprins măsuri speciale operative de investigații, în urma cărora, către orele 22.00, a fost reținut la locul de trai, un bărbat în vîrstă de 26 de ani, originar și domiciliat în s. Susleni, r-l Orhei și a fost identificat automobilul de model Renault 19, care a fost implicat în impactul menționat.
În urma tamponării femeia în vîrstă de 20 ani, dom. s. Bulaiești, r-l Orhei, a fost internată la spitalul raional Orhei cu multiple traume.
Automobilul la moment se află la parcarea specializată. Circumstanțele tamponării se stabilesc de către organul de drept și l-a prezentarea raportului medico-legal al victemei, șoferul riscă pedeapsă prin arest contravențional.

RadioOrhei

Recent Posts

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

3 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

3 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

3 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

4 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

4 zile ago