Select your Top Menu from wp menus

Un slujitor al bisericii cere castrarea pedofililor si violatorilor in R.Moldova

De cand a fost redusa pedeapsa pentru viol, numarul abuzurilor sexuale a crescut cu 70 la suta. Aceasta statistica a fost prezentata de Vasile Filat, pastor la biserica baptista «Bunavestire». El spune ca violatorii ar trebui sa fie pedepsiti mai aspru, pana la castrarea chimica.

Pastorul Bisericii baptiste «Bunavestire», Vasile Filat, sustine ca, incepand cu anul 2003, cand s-au operat modificari in Codul Penal, s-a majorat ingrijorator numarul cazurilor de abuz sexual, inclusiv asupra copiilor.

Vasile Filat mai spune ca pentru sanctionarea pedofililor si violatorilor, ca si in alte state din Europa, ar trebui sa fie introdusa castrarea chimica.

sursa:protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-slujitor-al-bisericii-cere-castrarea-pedofililor-si-violatorilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19