Select your Top Menu from wp menus

Un senator roman vrea sa devina cetatean al R.Moldova

Senatorul roman  democrat-liberal de Diaspora, Viorel Badea, a declarat marţi că intenţionează să devină cetăţean al Republicii Moldova, transmite hotnews.ro.

El a spus că săptămâna viitoare va depune actele necesare si speră ca în cel mult un an să primească cetăţenie moldovenească.

„Pregatesc documentaţia, vreau să-mi iau cetăţenie moldovenească. Doresc acest lucru pentru că intenţionez să mă implic mai mult pentru comunitatea basarabenilor, să fiu mai aproape de ei şi să am mai multă legitimitate în acţiunile pe care le întreprind pentru aceştia”, a declarat Badea.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-senator-roman-vrea-sa-devina-cetatean-al-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19