Select your Top Menu from wp menus

Un şacal neinfricat a vrut sa bata in leu fioros, intro rezervatie

Se pare că încăierarea a pornit din cauză că cei doi nu au vrut să împartă acelaşi ochi de apă ca să se adape. În imaginile surprinse de una dintre camerele de supraveghere se poate vedea cum şacalul l-a atacat în plină zi pe leu, scrie gandul.info.

Daily Mail publică o serie de imagini cu încăierarea dintre un şacal şi un leu, surprinsă într-o rezervaţie naturală din Namibia. Unul dintre cercetătorii care au pus bazele rezervaţiei africane spune că acest tip de comportament nu este unul foarte frecvent printre animalele din savană.

Povestea s-a derulat astfel: leul venise să se adape într-un ochi de apă. În timpul acesta, un şacal s-a apropiat în linişte, iar leul nu i-a sesizat prezenţa şi s-a aşezat pe el fără să-şi dea seama. Şacalul, strivit de greutatea felinei, s-a zbătut până s-a eliberat, dar nu a fugit speriat, ci s-a repezit la leu să-şi ia revanşa.

Şacalul sare să-l muşte pe leu de faţă, dar acesta îi loveşte puternic.

sursa: gandul.info.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-sacal-neinfricat-a-vrut-sa-bata-in-leu-fioros-intro-rezervatie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19