Select your Top Menu from wp menus

Un rus susține că a filmat un mamut în Siberia!

Teoria oameniilor de știință conform căreia mamuții au dispărut cu 4.000 de ani în urmă ar putea fi spulberată. Un inginer rus a filmat în Siberia un animal de mărimea unui elefant ceea ce pare să fie un mamut care traversează un râu, transmite site-ul The Telegraph.

La fel ca o creatură din epoca de gheață, animalul din imagini are o haină roșie, colți gigantici și este păros, scrie b1.ro. Imaginile au fost captate de către un inginer rus în regiunea Chukotka Autonomous Okrug din Siberia. Bărbatul se afla în regiune pentru un studiu asupra mediului înconjurător.

Scepticii care au văzut deja videoclipul susțin că este vorba despre un elefant care s-a rătăcit în Siberia sau chiar de un urs care cară în gură un pește de dimensiuni considerabile, iar calitatea videoclipului lasă de dorit.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-rus-sustine-ca-a-filmat-un-mamut-in-siberia-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19