Select your Top Menu from wp menus

Un rus, retinut la Prut, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, originar din Federaţia Rusă, a fost reţinut de grăniceri pe malul râului Prut, în apropiere de punctul de trecere „Stoianovca” pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei. Potrivit Serviciului Grăniceri, rusul nu avea nici un act de identitate şi intenţiona să treacă înot în România.

Tânărul a fost reţinut ieri, în jurul orei 16.00. Bărbatul a fost condus la sediul pichetului pentru efectuarea cercetărilor. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul intenţiona să ajungă în una din ţările europene.

Acesta a spus grănicerilor că până la frontieră s-a deplasat cu un microbuz de rută din Chişinău, iar actele nu le-a putut prezenta din motiv că acum un an şi le-a pierdut în timp ce traversa frontierele, intrând în Republica Moldova prin sectorul transnistrean.

Cazul dat a fost transmis Comisariatului de Poliţie din oraşul Cantemir pentru a fi cercetat.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-rus-retinut-la-prut-pentru-tentativa-de-trecere-ilegala-a-frontierei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19