Select your Top Menu from wp menus

Un rus a tras un pui sanatos de somn timp de 12 ore, cu un cuţit înfipt în piept

Un rus a dormit 12 ore cu un cuţit înfipt în piept, iar dimineaţa s-a trezit liniştit şi a luat autobuzul spre spital ca să primească ajutor medical.  Este povestea incredibilă a unui bărbat de 46 de ani din Moscova. 

  „Am băut toată noaptea, am băgat cuţitul în mine şi m-am culcat”, a fost explicaţia şoc a bărbatului în faţa doctorilor care urmau să-l îngrijească, scrie b1.ro.

Temerarul a scăpat de moarte ca prin minune. În autobuz, bărbatul a încercat să mascheze cuţitul cu geaca, însă ceilalţi călători l-au filmat imediat cu camerele de pe telefoanele mobile.

La spital, medicii l-au anunţat că niciun vas de sânge nu a fost atins şi nici nu a avut vreo hemoragie internă serioasă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-rus-a-tras-un-pui-sanatos-de-somn-de-12-ore-cu-un-cutit-infipt-in-piept/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19